γνωστός-από-το-θέατρο-ο-επίδοξος-βιασ-558466
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.11.2018 | 20:06

Γνωστός από το θέατρο ο επίδοξος «βιαστής» του οδηγού ταξί (φωτο)

Tον πιο επικίνδυνο ρόλο της ζωής του έπαιξε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς: Εκείνο το βράδυ συνελήφθη με την κατηγορία των ασελγών πράξεων σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί, στον καφέ του οποίου φέρεται να έριξε το ναρκωτικό του βιασμού. Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά στην περίεργη αυτή υπόθεση, ο 24χρονος οδηγός ταξί, το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη απο το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή.

Ο νεαρός αυτοκινητιστής παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Όμως γύρω στις 21.30, ο αυτοκινητιστής φτάνει με το όχημα του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας στους γιατρούς να βοηθήσουν τον πελάτη και συνεπιβάτη του, ο οποίος εκ πρώτης όψεως έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Βγαίνοντας όμως από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Λέει στους γιατρούς ότι νοιώθει έντονη δυσφορία, μάλιστα κάνει εμετό και σωριάζεται λιπόθυμος στο έδαφος.

Οι γιατροί του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και τον συνεφέρουν, όμως εκείνος καθώς ανακτά τις αισθήσεις του, λέει στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού καταφέρνει να σηκωθεί, ξεσπά κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί.

«Αλήτη τι μου έδωσες» ουρλιάζει ενώ ταυτόχρονα του επιτίθεται με γροθιές και κλωτσιές. Οι γιατροί καταφέρνουν και τον απομακρύνουν ενώ στο σημείο καταφθάνουν άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι και συλλαμβάνουν τον συνεπιβάτη καθώς διαπιστώνεται ότι φέρει πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Τι είχε συμβεί: Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο οδηγός ταξί, όταν έφτασε στο σημείο να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε ότι τον περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, αρνήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει απο το αυτοκίνητο. Ο αυτοκινητιστής καθώς ανακτούσε τη μνήμη του, ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος άνδρας ψέκασε με ένα σπρέι στο καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο είπαν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά – από τη ναρκωτική ουσία.