γλυκά-νερά-σοκάρει-ο-32χρονος-πιλότος-8-903333
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2021 | 21:22

Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο 32χρονος πιλότος – “Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό”

Γλυκά Νερά: Σοκάρει ο 32χρονος πιλότος – “Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό”

Σοκάρει η μαρτυρία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος Μπάμπης έδωσε αρκετές ώρες κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που βίωσαν στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών.

“Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου . Τρεις με κουκούλες, full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουμε για τις μηχανές και το είχε σηκώσει μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε;” φέρεται να είπε ο 32χρονος, όπως μετέδωσε το OPEN.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς οι δράστες τους έδεσαν, καθώς και στη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τις φωνές της συζύγου του.

“Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει το μαρτύριο γρήγορα. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες.

Άκουγα τη γυναίκα να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια, δεμένη πάνω στο κρεβάτι κι εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου” ανέφερε ο 32χρονος.