γλυκά-νερά-ο-σκύλος-που-σκότωσε-ο-πιλότ-915239
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.06.2021 | 13:51

Γλυκά Νερά: Ο σκύλος που σκότωσε ο πιλότος -Πώς δόθηκε στην οικογένεια

Παράπλευρο θύμα του δολοφόνου της Καρολάιν, προκειμένου να σκηνοθετήσει ληστεία και να παραπλανήσει τις αρχές ήταν και ένα σκυλάκι που δεν είχε καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής.

Ήταν πριν από περίπου οκτώ μήνες, τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Καρολάιν είχε επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Η Κοίτη» κι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Μάλιστα, είχε ζητήσει να της δώσουν ένα κουτάβι, ώστε να μεγαλώσουν μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Καρολάιν, Μπάμπης και η μικρή Λυδία μέσα σε έναν μάρσιπο, ήρθαν μερικές μέρες αργότερα σε κτηνιατρείο της Νέας Μάκρης όπου συναντήθηκαν με μέλη της Φιλοζωικής και γνώρισαν τη Ρόξι.

Τη συμπάθησαν αμέσως και ζήτησαν να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας.

Επειδή η φιλοζωική περνά από κόσκινο τους ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν ζώο, η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Μας φάνηκε το ιδανικό ζευγάρι, η οικογένεια – πρότυπο για να δώσουμε ένα ζώο. Πολύ σοβαροί και μετρημένοι και οι δύο, έδειχναν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Είπαμε το ‘ναι’ χωρίς αναστολές για να δοθεί η Ρόξι για φιλοξενία για κάποιο διάστημα. Κι όταν είδαμε αργότερα ότι τα πράγματα κυλούν μια χαρά, προχωρήσαμε στην υιοθεσία», τονίζει στη MP εκ των πιο ενεργών μελών της φιλοζωικής (θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της).

Πηγή: marathonpress