Γλύκα νερά: «Η υπόθεση έκλεισε» -Πότε ανακοινώνει η αστυνομία ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

Γλύκα νερά: «Η υπόθεση έκλεισε» -Πότε ανακοινώνει η αστυνομία ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερα ερωτήματα – κλειδιά, τα οποία -ακόμη- δεν μπορεί να αιτιολογήσει στους αστυνομικούς:

  • Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.
  • Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με την ώρα που μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.
  • Τρίτον, το  βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών της Αστυνομίας, μιλώντας στο mega φωτογράφισε τον πιλότο ως δράστη λέγοντας ότι η υπόθεση έκλεισε και ότι ανακοινώσεις αναμένονται έως αύριο, για γραφειοκρατικούς λόγους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΖΕΥΓΑΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΚΑΡΟΛΑΙΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]