γλυκά-νερά-δείτε-τι-έψαχνε-ο-πιλότος-10-μ-915161
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.06.2021 | 12:43

Γλυκά Νερά: Δείτε τι έψαχνε ο πιλότος 10 μέρες πριν από τη δολοφονία

Αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα φέρνει το sportime.gr στο «φως της δημοσιότητας» και αφορά τις κινήσεις που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγες μόνο ημέρες προτού προβεί σε ένα από τα αγριότερα εγκλήματα που έχουμε δει στην Ελλάδα .

Όπως αποδεικνύεται ο δολοφόνος της Καρολάιν δέκα ακριβώς μέρες πριν το φονικό σχεδίαζε πάρτι για γενέθλια του παιδιού. Ενα μήνα μετά, στις 3 Ιουνίου, η Λυδία θα έκλεινε ένα χρόνο ζωής!

Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις του στο «Pinterest» όπου αναζητούσε ιδέες για το πώς θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη γιορτή αυτή, που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα την 1η Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποθήκευσε στο λογαριασμό του στο instagram τη διεύθυνση ενός καταστήματος στο ebay που πουλάει είδη πάρτυ, προσκλήσεις, μπαλόνια κλπ. Η φωτογραφία του pin, με πάρτυ των πρώτων γενεθλίων, ειναι χαρακτηριστική. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η μοναδική κίνηση του Μπάμπη στο pinterest. Δεν αποκλείεται να άνοιξε το λογαριασμό για αυτό το σκοπό.

Η φωτογραφία για το πάρτυ του 1 έτους

 Ο Μπάμπης ακολουθούσε μόνο ένα άτομο στο Pinterest και αυτό ήταν η Καρολάιν, η οποία ήταν ενεργή για περισσότερο καιρό. Συγκεκριμένα το είχε χρησιμοποιήσει για να πάρει ιδέες για το γάμο τους. Η Καρολάιν ακολουθούσε 8 λογαριασμούς απο τους οποίους μόνο του Μπάμπη είναι προσωπικός. Οι υπόλοιποι είναι εταιρικοί (πχ η εταιρεία που οργάνωσε το γάμο τους στην Πορτογαλία)

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός οτι 10 μόλις μέρες πριν απο τη δολοφονία που σόκαρε την Ελλάδα, και όχι μόνο, ο 32χρονος πιλότος έψαχνε πως να οργανώσει το καλύτερο πάρτυ για το παιδί τους.

Το στοιχείο αυτό δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στα στοιχεία της δικογραφίας.