Γκλέτσος: «Με ρώτησε η κόρη μου αν είναι χοντρή και της είπα, ναι είσαι»

Για την ιδιότητα του πατέρα και τη σχέση αλήθειας που έχει με την κόρη του μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Μαμά – δες».

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις», είπε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που της έχει πει ποτέ, ο ηθοποιός είπε: «Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα».

Όταν η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη τον ρώτησε «τι θα έκανε αν η κόρη του έφερνε κάποιο αγόρι να του γνωρίσει», εκείνος απάντησε: «Αν η κόρη μου φέρει τον σύντροφό της μπροστά μου έχει φροντίσει ο μύθος μου γι’ αυτό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μασάει τα λόγια του. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη Ζωή Κρονάκη τόνισε ότι λέει πάντα την αλήθεια στην κόρη του, ενώ αποκάλυψε πως αν ποτέ γνωρίσει τον σύντροφό της… ο μύθος του έχει φροντίσει για την αντίδραση του!

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μετά θα μου το ανταποδώσει.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΡΗ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ, VIDEO, ΧΟΝΤΡΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]