Γιοι Παϊτέρη: «Μπορεί να είσαι καλός τραγουδιστής αλλά να μην κάνεις για πατέρας»

«Είμαστε τα μόνα παιδιά γνωστού τραγουδιστή που δεν έχουν βοηθηθεί καθόλου από τον μπαμπά τους» τόνισαν μιλώντας στην εκπομπή Pop Up, ο Θάνος και ο Άλεξ Παϊτέρης, γιοι του διάσημου τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη.

«Σήμερα μιλάμε που και που με τον πατέρα μας. Δεν είμαστε πολύ έτσι όπως ήμασταν παλιά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν είναι ότι έχει γίνει κάτι απλά ο καθένας παίρνει την πορεία του και χαράζει τη ζωή του».

Τα δύο αδέρφια μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική πορεία του πατέρα τους ωστόσο άφησαν αιχμές ότι ως πατέρας, ο Βασίλης Παϊτέρης δεν τους στάθηκε και δεν τους στήριξε: «Μετά από τόσα χρόνια, εδώ και πέντε χρόνια που μας ξέρει ο κόσμος, ποτέ δεν θα διαβάλλω τον πατέρα μου λέγοντας κάτι κακό. Σεβόμαστε την καλλιτεχνική του πορεία, είναι φωνάρα ο άνθρωπος απλά κανείς δεν κάνει για όλα. Μπορεί να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής, πολύ καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας» περιγράφουν και προσθέτουν ότι έμαθαν εκ των υστέρων ότι έχασαν αρκετές δουλειές επειδή ο πατέρας τους δεν τους ενημέρωνε για τις επαγγελματικές προτάσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, VIDEO, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΙΤΕΡΗΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΙΤΕΡΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]