Γιαννόπουλος για επίθεση από Παππά: “Είναι επικίνδυνος -Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι του συνέβη”
Ο Νίκος Γιαννόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook μετά το επεισόδιο με το Νίκο Παππά και τα χτυπήματα που δέχτηκε στο Στρασβούργο και ενώ το θέμα πήρε διαστάσεις, ευχαρίστησε για τη στήριξη ενώ ενημέρωσε πως είναι καλά. Ταυτόχρονα σημείωσε πως δεν έχει πρόθεση να κάνει κάποια δήλωση διότι «δεν έχω κάτι άλλο να πω» αφού «τα γεγονότα νομίζω μιλούν από μόνα τους».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Γιαννόπουλου: «Καλησπέρα σε όλους,όλες,όλα. Επειδή έχετε σπάσει το κινητό μου από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η είδηση ενημερώνω άπαντες ότι είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Στους συναδέλφους που με αναζητούν για μία δήλωση ή μία σύνδεση: Δεν θα βγω πουθενά, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τα γεγονότα νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους…».

Λίγο αργότερα ο ίδιος μίλησε στο Action λέγοντας για το Ν. Παππά ότι:
“Είναι επικίνδυνος – Θα αρχίσω νομική διαδικασία στην Ελλάδα». Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει τι του συμβαίνει… Δεν υπήρξε κανένας λόγος, ότι το πάτησα, κάτι τέτοιο μου είπε… Μετά έστειλε μηνύματα και έκανε κλήσεις. Τα μηνύματα τα έσβησε. Θα του κάνω και ασφαλιστικά μέτρα”
Προτεινόμενα άρθρα
21.05.2026 | 23:18






