γιαννακόπουλος-σάλος-με-βίντεο-που-βα-493000
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.05.2022 | 09:11

Γιαννακόπουλος: Σάλος με βίντεο που βασανίζει και σφάζει κατσικάκι

Σάλος έχει προκληθεί μετά το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τα Ανώγεια της Κρήτης. Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να να βασανίζει ένα μικρό κατσικάκι, να του πατάει το κεφάλι και εν συνεχεία να δίνει τον σουγιά του στο φίλο του κι εκείνος να σφάζει το άτυχο ζωντανό, ενώ μικρά παιδιά παρακολουθούν.

Όπως γνωστοποίησε η Έλενα Ακρίτα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο κ. Θεοδωρικάκος της τηλεφώνησε και την ενημέρωσε ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα. «Μού τηλεφώνησε τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με το κατσίκι που βασανίστηκε από την Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο όποιος με χάχανα και χαβαλέ προέτρεψε τον κολλητό του να το σφάξει μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Ο κ. Θεοδωρικάκος με ενημέρωσε ότι προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.