γι-αυτό-πέθανε-ο-53χρονος-ιατροδικ-1113767
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.12.2022 | 23:44

«Γι’ αυτό πέθανε ο 53χρονος» – Ιατροδικαστής για το δυστύχημα στη Ρουμανία

Με τον γιο του άτυχου 53χρονου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στο Βουκουρέστι να είναι στη Ρουμανία και να έχει αναγνωρίσει τη σορό και με την ιατροδικαστική εξέταση να έχει πλέον ολοκληρωθεί, είναι πια σε εξέλιξη η διαδικασία της επιστροφής της σορού στην Ελλάδα…

Η οικογένεια του 53χρονου περιμένει τώρα και την επιστροφή της συζύγου του θύματος, που τραυματίστηκε και εκείνη στο δυστύχημα με το λεωφορείο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ίσως και απόψε να ξεκινήσει από το Βουκουρέστι, το ασθενοφόρο που θα την μεταφέρει στην Λάρισα.

Ο οδηγός θα κληθεί σύντομα να καταθέσει για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες. Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο του, ήταν έμπειρος οδηγός.

Μία επιβάτης του λεωφορείου λέει πάντως, ότι ο οδηγός ακολουθούσε τις οδηγίες από GPS στο κινητό του. Το λεωφορείο δηλαδή, δεν είχε εγκατεστημένο τέτοιο σύστημα.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα πάντως με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του από τα πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ειδικά στο θώρακα ο οποίος «συμπιέστηκε». Ήταν πολυτραυματίας.

Η βαριά προειδοποιητική πινακίδα που έπεσε στο λεωφορείο τον καταπλάκωσε. Έτσι, ο έμπειρος ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία το μεσημέρι, χαρακτήρισε τον θάνατό του τραυματικό.