γαβαλάς-πρέπει-να-μου-ζητήσει-συγγνώμ-1101277
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.02.2023 | 09:09

Γαβαλάς: Πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος

O Λάκης Γαβαλάς σε τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε, εξέφρασε το παράπονο του από το ελληνικό κράτος, αναφέροντας πως θα έπρεπε «να του ζητήσει συγγνώμη».

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε στην εκπομπή Dot πως «ήθελα να μοιάσω στους καλούς μαθητές όταν ήμουν στο σχολείο. Δεν μπορώ να είμαι standard. Πρέπει να θαυμάζω κάποιον. Γι’ αυτό υπηρέτησα τόσους σχεδιαστές στη ζωή μου ενώ θα μπορούσα να είμαι εγώ σχεδιαστής και να κάθομαι σε έναν “θρόνο” να κάνω αυτά που κάνει ένας σχεδιαστής. Ήθελα να προσφέρω, είμαι “money maker” εκτός από καλλιτέχνης γιατί όλοι μαζί μου έκαναν πολλά χρήματα».

«Καταρχήν πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος γι’ αυτό που έχει κάνει για μένα και δεν το έχει κάνει με τίποτα. Τώρα με την ευκαιρία το λέω, εγώ όποτε πήγαινα “έξω” έφερνα και δύο συμβόλαια με τα οποία τάιζα και 300 άτομα που είχα προσωπικό».

«Αυτοί πάνε και έρχονται “έξω” και δεν φέρνουν απολύτως τίποτα και κάνουν φασαρία. Κι όταν βρίσκουν τα σκούρα φεύγουν πάνε σπίτι τους» συμπλήρωσε ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Mου λείπει η οικογένεια αυτή καθ’ αυτή με όλη τη φασαρία που μπορεί να έχει, τα μαλώματα, τις αγάπες και την ανταλλαγή δώρων».