Παρασκευή
22
Σεπτέμβριος
Back

Φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή στον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή στην Τούμπα

Ποινή φυλάκισης συνολικά 25 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον Ιβάν Σαββίδη για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, στον πολυσυζητημένο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018.

Όσον αφορά τον δεύτερο κατηγορούμενο, Μίχελ Λούμπος, ο οποίος ήταν τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Παράλληλα, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων του ΠΑΟΚ για τρία έτη, και στους δύο κατηγορουμένους.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι μέλη της φρουράς του Ιβάν Σαββίδη, αθωώθηκαν.

πηγή: thesstoday.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!