Φθιώτιδα: Έτσι του «έφαγε» τα χρήματα ο απατεώνας (βίντεο)

Από τη Φθιώτιδα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τις τηλεφωνικές απάτες όπου επιτήδειοι προσποιούμενοι γνωστούς και υπεράνω κάθε υποψίας επαγγελματίες, εξαπατούν επιχειρήσεις με πλαστά καταθετήρια.

 Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για την υπόθεση που ο απατεώνας παρουσιαζόταν στο τηλέφωνο ως γνωστός γιατρός και παράγγελνε πράγματα, τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έχει πολλά ακόμη σενάρια.

Στην περίπτωση που μας περιγράφει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης ο εντολέας του, γνωστός επιχειρηματίας του νομού Φθιώτιδας, ξεγελάστηκε από τον απατεώνα που του έκανε μια συγκεκριμένη παραγγελία, καθώς εκτός ότι προσποιούνταν ένα πολύ γνωστό του πρόσωπο και επιφανή επαγγελματία, γνώριζε πάρα πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα και των δύο ώστε να γίνει πιστευτός! Μάλιστα χρησιμοποίησε και συνεργό, που υποτίθεται ότι ήταν ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, και που επίσης γνώριζε πολλά πρόσωπα και πράγματα για να ολοκληρώσει το έργο της απάτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει ο κ. Τσακτάνης τη συγκεκριμένη υπόθεση εξαπάτησης, η οποία πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σημειώνει μάλιστα ότι έχει εντοπιστεί το φυσικό πρόσωπο στο όποιο κατέληξαν τα χρήματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΛΕΦΤΑ, ΕΦΑΓΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]