φονικό-στο-μαρούσι-ο-κούγιας-αναλαμβά-1111356
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.12.2022 | 20:49

Φονικό στο Μαρούσι: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την 17χρονη

Την υπεράσπιση της 17χρονης, που κατηγορείται ότι, σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου του:

«Οι γονείς της 17χρονης Μ.Χ. ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια την υπεράσπιση της 17χρονης κόρης τους, η οποία προ ολίγων ημερών υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες αφαίρεσε τη ζωή της 22χρονης φίλης της».

Η 17χρονη χτύπησε με μπουκάλι την 23χρονη και μετά τη μαχαίρωσε 40 φορές

Σοκάρουν τα ευρήματα της άγριας δολοφονίας της 23χρονης κοπέλας στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από την 17χρονη φίλη της.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη καθ΄ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από ψυχική νόσο και λαμβάνει εδώ και χρόνια φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο που κατάφερε να ψελίσει η ανήλικη δράστρια κατά τη σύλληψή της ήταν «θόλωσα και τη σκότωσα» όταν το θύμα της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν.

Ήταν τέτοιο το μένος τη 17χρονης που η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε περίπου 40 μαχαιρώματα στο πρόσωπο και τον λαιμό ενώ η ανήλικη χρησιμοποίησε και ένα γυάλινο μπουκάλι.

Μάλιστα, απο την άγρια επιθεση, συμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθως της κόπηκε ο τενοντας και το βράδυ της Δευτέρας μετεφέρθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς οπου της παρεσχέθη ιατρικη βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων.

Η 17χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.