Φοιτητές διδάσκουν σε γυναίκες πώς να αυτοϊκανοποιούνται

Οι σπουδαστές σε ένα γερμανικό πανεπιστήμιο πραγματοποιούν εργαστήριο στις 29 Απριλίου, στο οποίο δείχνουν στις γυναίκες πώς να αυνανίζονται, και η εκδήλωση έχει προκαλέσει οργή.

Μέλη της Χριστιανοδημοκρατικής παράταξης (RCDS) του Πανεπιστημίου του Μπίλεφιλντ καταδίκασαν την εκδήλωση, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα «κακόγουστο αστείο».

Το event θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μας σειράς εκδηλώσεων που φιλοξενεί η Γενική Επιτροπή Φοιτητών με τίτλο «Η Κοινωνία Κάνει Φύλο».

Παρόλο που υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η εκδήλωση δεν θα προκαλέσει σοβαρή συζήτηση για τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους δράση που να μπορεί να λάβει η πανεπιστημιακή διοίκηση σε απάντηση στις καταγγελίες, δεδομένου ότι είναι εκδήλωση που διοργανώνεται από φοιτητές.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εκδήλωσης στο Facebook, το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο μέρη, που θα διαρκούν μία ώρα και 30 λεπτά και θα περιλαμβάνουν τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό στοιχείο, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν έναν καθρέφτη χεριών, μια πετσέτα χειρός και ένα λιπαντικό.

Ωστόσο, έχουν προκύψει διαμάχες γύρω από τη χρηματοδότηση της εκδήλωσης, καθώς χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές και αναμένεται να κοστίσει 250 ευρώ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΞΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!