φερεντίνος-απαντά-στο-αν-οι-παίκτες-στ-596996
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.03.2019 | 13:32

Φερεντίνος: Απαντά στο αν οι παίκτες στο Deal παίρνουν τα χρήματα

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο τιμόνι του Deal χαρίζει κέφι, γέλιο, αγωνία για το αν θα νικηθεί ο τραπεζίτης και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το τελευταίο διάστημα, μετά από μια ανάρτηση στο facebook, άρχισε να διαδίδεται πως τα ποσά που κερδίζουν οι παίκτες, δεν μπαίνουν ποτέ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Αμέσως μετά από αυτό, άρχισε να γίνεται λόγος για «κόψιμο» του Deal.

Ο παρουσιαστής, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και απάντησε για πρώτη φορά σε όλα και ανέφερε πως στο πλατό του παιχνιδιού, έχουν αναπτυχθεί και έρωτες που οδήγησαν σε γάμο.

«Και εγώ το διάβασα, ότι σταματάμε. Και διάβασα ότι δεν πάει και καλά το Deal φέτος κάτι που δεν ισχύει… Και εγώ το διάβασα. Διάβασα ότι το Deal δεν πάει καλά. Το Deal πάρει πάρα πολύ καλά, ειδικά φέτος! Aπό την αρχή πάει καλά και συνεχίζει και πάει πάρα πολύ καλά» είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Αναφερόμενος στα ποσά που κερδίζουν οι παίκτες ο παρουσιαστής είπε: «Είναι δυνατόν να μην παίρνουν τα ποσά οι παίκτες; Πληρώνονται κανονικά οι παίκτες. Αυτό ακούστηκε γιατί ένας παίκτης μία φορά δεν πήρε τα χρήματά του αμέσως, το λογιστήριο τον καθυστέρησε δέκα μέρες και το έγραψε στο facebook και έγινε ολόκληρο θέμα! Είναι απαράδεκτο να λένε ότι οι παίκτες δεν παίρνουν τα χρήματά τους».