Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το MEGA. Ποιος ο λόγος; Δύο, βασικά. Τους αποκαλύπτει ο Κόκκινος Πρωταθλητής και, όπως καταλαβαίνετε από την πηγή, η παραπάνω είδηση ισχύει.

Πρώτος λόγος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι τα χαμηλά νούμερα που πιάνει στα αθλητικά το Mega, παρότι οι μισοί Έλληνες είναι Ολυμπιακοί. Το MEGA έχει επενδύσει στην αθλητική ζώνη και θα ήθελε να πιάσει τα παλιά του στάνταρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τη δική του μεριά, θεωρεί, ότι έχει επενδύσει πολλά σε αυτή την προσπάθεια, έχει κάνει αυτά που μπορούσε, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό, όμως, που εξόργισε κυριολεκτικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το γεγονός πως ο σταθμός σίγησε για πολλή ώρα, επειδή υπήρξε πρόβλημα στη ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Ναι, κόπηκε το ρεύμα σε πολλές περιοχές, και στην Αττική και στην Πελοπόννησο, αλλά είναι αδιανόητο και πρωτοφανές να μην παίζει το κανάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, έπρεπε οι υπεύθυνοι να έχουν φροντίσει να έχουν μια γεννήτρια που να λειτουργεί αυτόματα σε κάθε διακοπή ρεύματος.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι δεν είναι όλα «μαύρα» για το MEGA. Για παράδειγμα, το «Σπίτι με το MEGA», που αναδεικνύεται σε αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, MEGA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]