έβαλε-αποσμητικό-19-εκατοστών-στον-πρωκ-1070977
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.09.2022 | 16:44

Έβαλε αποσμητικό 19 εκατοστών στον πρωκτό του (φωτο)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Oι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς κλήθηκαν να χειρουργήσουν έναν άντρα, που είχε σφηνωμένο στον πρωκτό του ένα τεράστιο αποσμητικό και μάλιστα για τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την nypost.com, το προσωπικό του Burdwan Medical College δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για αυτή την περίπτωση, όπως το όνομα του ασθενή, αλλά άφησαν να εννοηθεί ότι δεν βρέθηκε τυχαία το αντικείμενο σε αυτό το μέρος του σώματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο ασθενής ηλικίας 27 ετών υπέφερε από αφόρητους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο εξηγώντας την κατάσταση του, με τους γιατρούς να τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο.

«Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Tapas Ghosh, επιστάτης του νοσοκομείου και πρόσθεσε πως «του συμπεριφερθήκαμε με απόλυτη προσοχή».

Έτσι, μόλις έγινε εισαγωγή, οι γιατροί πραγματοποίησαν αρκετές ακτινογραφίες και είδαν πως είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό περίπου 19 εκατοστών, το οποίο βρίσκονταν εκεί για περίπου 20 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από χειρουργείο που κράτησε δύο ώρες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το επίμαχο αντικείμενο, ενώ τράβηξαν κι ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται να αφαιρούν το αποσμητικό από το στομάχι του 27χρονου.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν βγήκε αλώβητος από την επέμβαση, αφού υπέστη βλάβη τόσο στον οισοφάγο όσο και στο έντερο. Μάλιστα, για να θεραπευτεί ο τελευταίος τραυματισμός του, πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μέλλον. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείται από γιατρούς για τις επόμενες επτά ημέρες σε περίπτωση περαιτέρω επιπλοκών.

The 7-and-a-half-inch can had reportedly been lodged in the man's colon for nearly three weeks.
Doctors removed the deodorant can during a two-hour operation.
“This was a big deal for us, we treated him with uttermost care," said Tapas Gosh, the superintendent at the Burdwan Medical College Hospital where the patient was treated.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan