έτσι-χτυπά-η-συμμορία-που-κλέβει-μηχ-647072
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2019 | 20:25

Έτσι «χτυπά» η συμμορία που κλέβει μηχανές στην Αθήνα (βίντεο)

Tη συμμορία που έχει σπείρει τον τρόμο στους οδηγούς μοτοσικλετών σε διάφορες περιοχές της Αττικής αναζητούν οι αστυνομικοί. Στο Open μίλησαν δύο θύματά τους, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε καρέ καρέ τον τρόπο δράσης των κακοποιών.

Οι θρασύτατοι ληστές βγαίνουν από συνεργείο στη Δάφνη ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχαν αρπάξει την αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Δεν δίστασαν μάλιστα να απειλήσουν πολίτη, ο οποίος όταν είδε τι συμβαίνει άρχισε να τους τραβά με το κινητό του τηλέφωνο από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Έξι μέρες νωρίτερα «χτύπησαν» στον Κολωνό. Προσέγγισαν πυλωτή πολυκατοικίας με το ίδιο μηχανάκι, στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο ίδιος δράστης και ο συνεργός του «σήκωσε» ένα παπάκι μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα

Oι δράστες είναι πάντα δύο. Χτυπούν πολύ πρωινές ώρες. Φορούν μάσκα full face, κράνος, μπουφάν και γάντια, ενώ επιχειρησιακό τους όχημα είναι μία ασημί μοτοσικλέτα με χαρακτηριστική κόκκινη σέλα. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις προσπαθούν μέσα από την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού να οδηγηθούν στην ταυτότητα των κακοποιών.