«Έσκασε» μπαταρία του iPhone 8 Plus και στην Ελλάδα (φωτο)

«Πονοκέφαλο» προκαλούν στην Apple οι αυξανόμενες καταγγελίες για μπαταρίες που «σκάνε» και συσκευές που ανοίγουν στα δύο, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου iPhone 8 Plus.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο τεχνολογικός κολοσσός εξετάζει με προσοχή τουλάχιστον πέντε σχετικές καταγγελίες από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

iphone-mpataria- aftodioikisiΌλοι οι χρήστες ανέφεραν ότι τα κινητά τους άνοιξαν στα δύο και η οθόνη είχε αποκολληθεί εξαιτίας της μπαταρίας που είχε σκάσει. δίχως οι ίδιοι να κάνουν τίποτα.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην εταιρεία προέρχονται από την Ελλάδα, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν. Γεγονός που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στην εταιρεία, καθώς μειώνει την πιθανότητα να πρόκειται απλώς για μία ‘προβληματική’ παρτίδα. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι το πρόβλημα να προέκυψε κατά τη διαδικασία μεταφοράς των συσκευών.

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι όλες οι συσκευές έχουν επιστραφεί και η εταιρεία πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει από που πηγάζει το πρόβλημα. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple βρίσκεται αντιμέτωπη με ελαττωματικές συσκευές, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περίπτωση του iPhone 6.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, IPHONE, ΕΣΚΑΣΕ, ΜΠΑΤΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση