Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη αλλά για πλημμέλημα η φερόμενη ως δράστης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 35χρονη η οποία προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα. Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε η περούκα και η τηλεκάρτα που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση.

Η 35χρονη δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση των ερευνών τις διωκτικές αρχές, τελικώς συνελήφθη για το πλημμέλημα της απείθειας που αφορά τη διαδικασία σύλληψής της και γι’ αυτό το λόγο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών η 35χρονη φαίνεται να είχε εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα, καθώς θεωρούσε ότι διατηρεί δεσμό με δικηγόρο που εμφανίζεται να είχε ελεύθερη και χωρίς δεσμεύσεις σχέση με τη φερόμενη ως δράστιδα. Ο ίδιος ο δικηγόρος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με την Ιωάννα.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες φέρεται να γνωρίζονταν από τα μαθητικά τους χρόνια στην Αιτωολακαρνανία, ενώ πρόσφατα η φερόμενη ως δράστης έκανε like σε φωτό της 34χρονης Ιωάννας στο facebook.

Υπενθυμίζεται ότι στο διαμέρισμα της γυναίκας, έχουν βρεθεί η περούκα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, το “πακιστανικό” τηλέφωνο και η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί, που την μετέφερε από την Καλλιθέα, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί ακόμα το δοχείο, στο οποίο μετέφερε το καυστικό υγρό. Την ίδια ώρα θέμα χρόνου θεωρείται πως θα «σπάσει» και θα ομολογήσει την πράξη της.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ, 35ΧΡΟΝΗ, ΒΙΤΡΙΟΛΙ, ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!