επίθεση-κούγια-σε-γραμμένο-και-αναστα-81066
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.01.2019 | 16:43

Επίθεση Κούγια σε Γραμμένο και Αναστασιάδη

Συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον πρώην τεχνικό των «βυσσινί» και νυν ομοσπονδιακό τεχνικό έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Μετά την οξεία ανακοίνωση της Τρίτης (29/01), με χαρακτηρισμούς για τον Α. Αναστασιάδη ως… γιος του Θεού και της Παναγίας, που ήρθε ως αντίδραση για την αφαίρεση βαθμών για οφειλές στο πρόσωπό του, ο Α. Κούγιας επανήλθε με προσωπική δήλωση, στην οποία καταφέρεται κατά των δυο ανδρών και διερωτάται για τις αμοιβές του πρώτου ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μου ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος “κατά κάποιο τρόπο υπερηφανεύτηκε” για τις πειθαρχικές διώξεις που ασκεί παρανόμως κατά την κρίση μου εις βάρος μου ο Αναπληρωτής Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας (αυτός που παραμονές του Koriopolis αποφάσισε να άρει μη φύλαξη μου) και του οποίου εδώ και μήνες έχω ζητήσει την εξαίρεση του ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΑΡΑΣΤΗΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

Αν είναι αλήθεια αυτό που με πληροφόρησαν μεταξύ εμού και του Γραμμένου δημιουργείται τεράστιο ηθικό και νομικό θέμα.

Χωρίς να θέλω να τον παρεξηγήσω εκ προοιμίου έχουν συμβεί ορισμένα γεγονότα αμέσως μετά που ανέλαβε τα οποιαδήποτε καθήκοντα του ως Πρόεδρος λόγω και της παρουσίας της επιτροπής της UEFA.

1. Ανετράπη απόφαση Επιτροπής με Πρόεδρο Αρεοπαγίτη για τον γιο του Θεού και της Παναγίας Άγγελο Αναστασιάδη και πληρώσαμε χωρίς να χρωστάμε ούτε ένα ευρώ και χωρίς να τα έχει δουλέψει 56.000€.

2. Ανετράπη απόφαση για τον πρώην ποδοσφαιριστή μας Bojovic και πληρώσαμε για δήθεν συμμετοχές του 30.000€.

3. Ασκήθηκε (αν είναι δυνατόν) πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, όπου αγωνιστήκαμε με 9 παίκτες, καταλογίστηκαν 4 ανύπαρκτα οφσάιντ με αντίπαλο μόνο τον τερματοφύλακα και στο τέλος καταλογίστηκε ανύπαρκτο πέναλτι 5 μέτρα έξω από την περιοχή μας και αναγκάστηκα να πληρώσω 30.000€, ενώ ακόμη εκκρεμεί η έφεση.

4. Ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ (δηλαδή να πληρώσω 60.000€ πρόστιμο), ενώ δεν έχει γίνει αμετάκλητη οποιαδήποτε ποινή μου για οποιαδήποτε πειθαρχική μου δίωξη και η οποία αφορούσε την προσπάθεια μου να αφυπνίσω τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας, για μια ομάδα ποδοσφαιρική χωρίς οπαδούς, με εμφανιζόμενο Πρόεδρο αντί των πραγματικών ιδιοκτητών και χρηματοδοτών, που ο ένας έχει στοιχηματική εταιρεία και η οποία την προηγούμενη σεζόν κατηγορήθηκε από την εταιρεία που είναι συμβεβλημένη με την ΕΠΟ και αμείβεται με 120.000€ το χρόνο, για 14 στημένα παιχνίδια και έχει ως προπονητή έναν Αλβανοβραζιλιάνο τον οποίο απέλυσα από την U20 ομάδα μου για ευνόητους λόγους.

5. Ασκήθηκε νέα πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ (δηλαδή να πληρώσω 120.000€ πρόστιμο), από τον ίδιο αναπληρωτή Εισαγγελέα για «κουτσομπολιό παραδημοσιογραφικής στήλης αθλητικής εφημερίδας» χωρίς να έχω κάνει καμία δήλωση και χωρίς να έχω κάνει καμία ανακοίνωση για το ότι δήθεν σε ΔΗΛΩΣΗ μου (αλήθεια που την ανακάλυψαν) χαρακτήρισα τον Γραμμένο φιλιπινέζα του Σαββίδη.

Στον κ. Γραμμένο, τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε ως δικηγόρο παρά το ότι δικηγορώ 45 χρόνια σε όλη την Ελλάδα (πιθανόν ασχολείται με άλλο αντικείμενο εκτός του Ποινικού Δικαίου), ούτε ως άνθρωπο, θέλω να του υπενθυμίσω ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιμετώπισα και επί προεδρίας Γκαγκάτση και επί προεδρίας Πιλάβιου και επί προεδρίας Σαρρή και επί προεδρίας Γκιρτζίκη, αλλά ούτε φίμωσα το στόμα μου, ούτε πρόκειται να το φιμώσω και επειδή γνωρίζω να διαβάζω πολύ καλά τον Ποινικό Νόμο και επεβίωσα και συνεχίζω με την ομάδα μου, την ιστορική ΑΕΛ, να διακρίνομαι και το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι τα χρήματα που διαθέτω στο ποδόσφαιρο από το λειτούργημα μου μετά από 45 χρόνια, αντί να πηγαίνουν στους ποδοσφαιριστές μου, τα εισπράττει ένας υπερήλικας “συνταξιούχος”, ο Άγγελος Αναστασιάδης, άνεργος επί χρόνια και οι συνταξιούχοι, άνεργοι επί χρόνια, συνεργάτες του, οι οποίοι εργάστηκαν για 2 μήνες και εξοφλήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με μηνιαίους μισθούς και οι τρεις 13.000€ μηνιαίως για πλήρη απασχόληση και με εισήγηση του κ. Γραμμένου, όπως πληροφορήθηκα, αν είναι αλήθεια η πληροφορία μου για τον Αναστασιάδη και τους 2 βοηθούς του, καταβάλει η ΕΠΟ το πρωτοφανές ποσό για την Ελλάδα των μνημονίων των 35.000€ μηνιαίως (δημοσιοποιήθηκε ότι μόνο ο Αναστασιάδης αμείβεται με 250.000€ ετησίως για 20 προπονήσεις και μερικά ταξίδια).

Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα πρωτοφανή χρήματα θα ανακαινιστούν όλα τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, αφού ο θεοσεβούμενος αυτός άνθρωπος δεν ευτύχησε και δεν βοηθήθηκε από τον Θεό και την Παναγία να αποκτήσει απογόνους.

Υ.Γ. Επειδή είμαι καλός ποινικολόγος, όταν διαχειρίζεσαι χρήματα είτε της Πολιτείας από την επιχορήγηση είτε διαχειρίζεσαι χρήματα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από 10.000.000€ και αντί να αμείβεις έναν υπάλληλο σου αντί της αμοιβής που έβγαλε το δικαστήριο και την γνωρίζεις που είναι 7.000€ το μήνα για καθημερινή πολύωρη απασχόληση και του καταβάλλεις 25.000€ το μήνα, ενώ ήταν άνεργος για χρόνια και είναι και ηλικίας που θα έπρεπε να έχει συνταξιοδοτηθεί, αυτό στον Ελληνικό ποινικό κώδικα έχει συγκεκριμένη περιγραφή.

Το ανακοινώνω με ιδιαίτερα προσεκτικούς όρους.

Και ο νοών νοείτω.

Εκτός εμού στην ΕΠΟ υπάρχουν και οι Εισαγγελείς κ.κ. Σημιτζόγλου και Λαίνης και έχουν δώσει όρκο και έχουν συγκεκριμένες νομικές υποχρεώσεις.

Ελπίζω ο κ. Αλέξης Δέδες να παραδώσει στους κ.κ. Σημιτζόγλου και Λαίνη τόσο την απόφαση που μας υποχρέωσε να πληρώσουμε 56.000€ στον γιό του Θεού και της Παναγίας, χωρίς να δουλέψει, όπου φαίνεται τι μισθό έπαιρνε το μήνα για να δουλεύεις καθημερινά αλλά και τις συμβάσεις Αναστασιάδη, Δημητρακόπουλου, Τερζή για το τι χρήματα τους έδωσαν για να δουλεύουν λίγες ώρες τον χρόνο.

Αυτά με εκτίμηση και σεβασμό στον κ. Γραμμένο, στον κ. Δέδε και στους Εισαγγελείς.

Αλέξης Κούγιας»