επίθεση-έξω-από-το-εφετείο-τέσσερις-συ-1060054
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.03.2023 | 17:32

Επίθεση έξω από το Εφετείο: Τέσσερις συλλήψεις- Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων για την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο το πρωί της Τετάρτης έξω από το Εφετείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στις 11:00, κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Τα τέσσερα άτομα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επίθεση έξω από το Εφετείο και συνελήφθησαν.