επικοινωνήστε-σε-σχεδόν-όλες-τις-γλώσ-681484
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2019 | 10:25

Επικοινωνήστε σε σχεδόν όλες τις γλώσσες σε δευτερόλεπτα με αυτή τη συσκευή

Έχετε ποτέ θελήσει να μιλήσετε ξένη γλώσσα χωρίς να κάνετε μαθήματα; Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό λόγω του γλωσσικού φραγμού; Έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να μιλάτε με σχεδόν κάθε άνθρωπο στον κόσμο;

Ας είμαστε ειλικρινείς – η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Ξοδεύετε χρόνια παρακολουθώντας ακριβά μαθήματα γλωσσών και τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά. Οι ντόπιοι κοροϊδεύουν την προφορά σας, μιμούνται τους τρόπους σας και σας αποκαλούν ονόματα.

Συμφωνείτε ότι το γλωσσικό φράγμα είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό; Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε άνετα ρωτώντας για κατευθύνσεις; Όταν πήγατε για ψώνια ή όταν πήρατε ένα ταξί; Μην ανησυχείτε! Το γνωρίζουν όλοι αυτό το συναίσθημα! Έρευνες αποδεικνύουν ότι το γλωσσικό ντρόπιασμα κρατάει τον περισσότερο κόσμο μακριά από τα ταξίδια ανά τον κόσμο, αλλά και από το να κηνυγήσουν μία καριέρα στο εξωτερικό.

Αλλά πώς γίνεται, οι πολιτικοί (ο πρόεδρος Τραμπ, για παράδειγμα) και οι δημοφιλείς επιχειρηματίες να τα καταφέρνουν τόσο καλά μιλώντας μόνο 1 γλώσσα; Η αλήθεια είναι, ότι προτιμούν να προσλαμβάνουν έναν διερμηνέα αντί να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο και χρήμα τους για να μάθουν μία γλώσσα.

Γιατί να μην μπορείτε να το κάνετε κι εσείς αυτό – να έχετε τον δικό σας μεταφραστή; Όχι, όχι δίπλα σας! Στην τσέπη σας! Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε και όλες σας τις οικονομίες!

Τί είναι αυτό;

Σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε περισσότερες από 40 γλώσσες, ώστε να επικοινωνείτε με σχεδόν οποιονδήποτε σε αυτόν τον πλανήτη! Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε, χάρη στο μικρό μέγεθος και την ευκολία χρήσης του, ώστε να μπορείτε να το έχετε έτοιμο σε 30 δευτερόλεπτα.

Γνωρίστε το MUAMA Enence – μία ιαπωνική εφεύρεση υψηλής τεχνολογίας που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε περισσότερες από 40 γλώσσες, χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο και τα χρήματά σας για κουραστικά μαθήματα. Δεν υπάρχει πλέον εκμάθηση γλωσσών, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δεν χάνεται πλέον χρόνος και χρήματα για προγράμματα εκμάθησης γλωσσών που απλά δεν λειτουργούν.

Το MUAMA Enence είναι μια ιαπωνική τεχνολογία αιχμής που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε άμεσα με έναν άλλο άνθρωπο ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλάει. Αυτή η μικροσκοπική αλλά ιδιοφυής συσκευή καταγράφει και μεταφράζει πάνω από 40 γλώσσες, γεγονός που καθιστά την επικοινωνία εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε, για επαγγελματικές συναντήσεις ή όποτε θέλετε να πείτε κάτι σε διαφορετική γλώσσα. Με το Enence επικοινωνείτε άμεσα σε σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα στον κόσμο!

Πώς λειτουργεί;

Το Enence κατασκευάστηκε με απλότητα στο μυαλό ώστε να μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει. Παρόλο που οπλίζεται με την τελευταία τεχνολογία, η χρήση της συσκευής είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να επικοινωνήσετε και να καταγράψετε τα λόγια ή τις προτάσεις σας. Μπορείτε ακόμη να γράψετε πραγματικά μεγάλες προτάσεις και το Enence θα μεταφράσει τα πάντα τέλεια!

Ο άμεσος μεταφραστής επιτρέπει σε δύο ανθρώπους που μιλάνε διαφορετικές γλώσσες να κάνουν μία συζήτηση με ευκολία.

Απλώς πατήστε το κουμπί “Α” και αρχίστε να μιλάτε. Μετά αφήστε το κουμπί “Α” και ο Enence άμεσος μεταφραστής σας θα μεταφράσει αυτόματα το λόγο σας σε όποια γλώσσα έχετε επιλέξει. Ο ξένος φίλος σας θα ακούσει το λόγο σας με γνήσιο τρόπο.

Πατήστε το κουμπί Β – αφήστε τον ξένο φίλο σας να μιλήσει. Μετά αφήστε το κουμπί “Β” και ο Enence άμεσος μεταφραστής σας θα μεταφράσει αυτόματα το λόγο του στη μητρική σας γλώσσα.

Πολύ εύκολο, γρήγορο και 100% ακριβής ακουστική μετάφραση!

“Αν πας στο εξωτερικό και δεν καταλαβαίνεις τη γλώσσα τους, αυτός ο μεταφραστής είναι σπουδαίος. Υποστηρίζει πολλά είδη γλωσσών στη μετάφραση. Πολύ βολικό στη χρήση.”

Ποιες γλώσσες είναι ήδη εγκατεστημένες στον Enence άμεσο μεταφραστή;

Ο Enence άμεσος μεταφραστής σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε πάνω από 40 γλώσσες. Παραδίδει γρήγορη και ακριβή μετάφραση που κάνει την ομιλία με ξένους παιχνιδάκι. Η συσκευή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ! Όλες οι υποστηριζόμενες γλώσσες είναι εναλλάξιμες.

Οι έτοιμες για μετάφραση γλώσσες περιλαμβάνουν:

πηγή:wowtechlife.com