Έπεσε το Instagram - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Έπεσε το Instagram

Έπεσε (πάλι) το Instagram την Τετάρτη… Πρόβλημα σύνδεσης στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα πολλοί χρήστες, ωστόσο αυτή τη φορά το πρόβλημα δεν φαίνεται γενικευμένο σε όλους τους χρήστες.

Το μήνυμα που βλέπουν πολλοί χρήστες έχει ως εξής: “Sorry, this page isn’t available.The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram.” (Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε μπορεί να είναι σπασμένος, ή η σελίδα να αφαιρέθηκε. Γυρίστε στο Instagram).

Οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας Facebook (μητρικής του Instagram) είχαν αποδώσει στις αρχές Οκτωβρίου τη διακοπή της λειτουργίας των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger για περίπου έξι ως επτά ώρες σε “προβληματικές αλλαγές ρυθμίσεων” σε δρομολογητές και εξυπηρετητές τους, που έθεσαν εκτός λειτουργίας τα κέντρα δεδομένων τους.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/technology/epese-pali-to-instagram
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!