Εντοπίστηκε παράνομη λέσχη με «φρουτάκια»

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, σε περιοχή της Αθήνας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος που είχε μετατραπεί σε παράνομη λέσχη και διεξάγονταν παράνομα παίγνια.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και τρεις παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ συγκατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όπου στους τρεις από αυτούς συμμετείχαν οι παίκτες σε τυχερά παιχνίδια, καθώς και 2 επιπλέον ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι αποτελούσαν το κέντρο διαχείρισης, οι οποίοι και κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι έξω από την παράνομη λέσχη πήρχε επιγραφή που παρέπεμπε σε κατάστημα με διαφορετική επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ, ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ, ΛΕΣΧΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!