έμποροι-θεσσαλονίκης-να-ληφθούν-μέτρ-622927
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.03.2020 | 15:51

Έμποροι Θεσσαλονίκης: Να ληφθούν μέτρα που να δίνουν ανάσα στις εμπορικές επιχειρήσεις

Να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα που να δίνουν ανάσα στις εμπορικές επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος τη δοκιμασία στην οποία υπόκεινται αυτές τις μέρες, ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι έμποροι και επαγγελματίες της χώρας μας πλήττονται βάναυσα από το σοβαρό θέμα που έχει ανακύψει με τον κορωνοϊο αλλά και από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον Έβρο.

Οι επιχειρηματίες μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης βιώνουν μια δραματική κατάσταση και δηλώνουν αδυναμία να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους, καθώς η κίνηση στα καταστήματα είναι μηδενική και οι προοπτικές δυσοίωνες.

Οι πολίτες παρακολουθούν τρομοκρατημένοι τις εξελίξεις και θέτουν σε τελευταία προτεραιότητά τους την καταναλωτική κίνηση σε αγαθά που δεν είναι πρώτης ανάγκης με βάση τα δεδομένα της χρονικής περιόδου που διανύουμε.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών για να προλάβουμε τα λουκέτα στην αγορά και την ανεργία που συνεπάγεται από αυτό το γεγονός αυτό και δηλώνει παρών σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να γίνει με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της αγοράς.