η-ελληνική-διαδικτυακή-πλατφόρμα-για-106052
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.07.2018 | 07:00

Η ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα για να βρεις παρέα για τις διακοπές

Τώρα που η περίοδος της άδειας και της ξεκούρασης καταφθάνει , το μυαλό όλων πάει στις διακοπές. Ένα ταξίδι, κοντινό ή μακρινό δεν έχει σημασία, είναι επιβεβλημένο να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να δούμε νέες παραστάσεις και να «γεμίσουμε μπαταρίες».

Τι γίνεται όμως, όταν οι φίλοι και οι γνωστοί δεν μπορούν να ακολουθήσουν, επειδή οι άδειες δεν συμπίπτουν; Και δεν λέμε, καλά και τα μοναχικά ταξίδια, αλλά όπως και να το κάνουμε οι διακοπές με παρέα, έχουν άλλη ποιότητα.

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το travelhut.gr, μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία αναλαμβάνει να κάνει τις… συστάσεις.

Με βασικό της σύνθημα «βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας τώρα», φέρνει σε επαφή όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν παρέα. Μέχρι σήμερα η πλατφόρμα μετρά ήδη 4.895 ταξιδιώτες και 17.248 ταξίδια, 5.568 ιστορίες και 1.120 προορισμούς.

Τι είναι το travelhut.gr και πώς λειτουργεί;

Οι φίλοι της περιήγησης που επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή, μόρφωση, περιπέτεια, κλπ. έχουν τώρα την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με άλλους που σχεδιάζουν παρόμοιες εξορμήσεις, μέσω της πλατφόρμας του travelhut.gr. Αρχικά το κάθε μέλος αξιολογείται και ταξινομείται βάσει των ταξιδιωτικών του προτιμήσεων και αυτόματα του προτείνονται συνταξιδιώτες με κοινές ταξιδιωτικές επιλογές για τους

προορισμούς τους οποίους έχει δηλώσει πως επιθυμεί να ταξιδέψει.

Μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, να επόμενο εγγραφεί και σε ελάχιστο χρόνο να επιλέξει τους κατάλληλους συνταξιδιώτες για το ταξίδι του.

Τι είναι αυτό που μας προσφέρει το travelhut.gr;

Συμπληρώνοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το travelhut.gr αποτελεί μια κοινότητα στην οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συναντήσει ταξιδιώτες κάθε ηλικίας, να διαβάσει τις ταξιδιωτικές ιστορίες, από κάθε μέρος του πλανήτη μας και φυσικά να πάρει ιδέες για τις επόμενες ταξιδιωτικές του εξορμήσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία τα οποία απορρέουν από τους καταχωρημένους προορισμούς τους οποίους θέλουν να επισκεφθούν τα μέλη του travelhut.gr μας δίνουν λίστες προτιμήσεων με τα μέρη που επιθυμούν να επισκεφτούν οι περισσότεροι.

Η κορυφαία δεκάδα για το καλοκαίρι του 2018, στην Ελλάδα όπως την διαμόρφωσαν τα μέλη του travelhut.gr με την ακόλουθη σειρά:

1.Ικαρία

2. Αμοργός

3. Χανιά

4. Φολέγανδρος

5. Μήλος

6. Σαντορίνη

7. Νάξος

8. Ναύπλιο

9. Ελαφόνησο

10. Ίος

Το travelhut.gr έχοντας διακριθεί ως μια από τις σημαντικότερες καινοτόμες εφαρμογές, παρουσιάστηκε και στην ελληνική τηλεόραση (ΕΤ1).