Ελεωνόρα Μελέτη: Δέχτηκα σεξιστική επίθεση σαν της Κωνσταντοπούλου από γυναίκα
Για τη ζωή στην Ευρωβουλή, τη σχέση της με την κόρη της και πώς αντιμετώπισε τη συχνή απουσία της από το σπίτι, αλλά και για την τοποθέτηση του Νίκου Αναδιώτη για τις αμβλώσεις μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη από το Στρασβούργο.
«Νιώθω πολύ ωραία και πολύ δημιουργικά στην Ευρωβουλή. Είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι το περίμενα. Η ακροδεξιά είναι μια πραγματικότητα ευρωπαϊκή, αλλά η ακροδεξιά εδώ δεν είναι κάτι που μας τρομάζει, δεν έχει τον χώρο που θα ήθελαν για να δράσουν. Έχουν τη γνώμη τους, θα την πουν αλλά δεν θα χειροκροτηθούν», ανέφερε.
“Στην Ελλάδα έχουμε εξασφαλίσει τα αναπαραγωγικά δικαιώματα από το 1980. Ο Αναδιώτης εκμεταλλεύτηκε το 1 λεπτό, αλλά δε σημαίνει ότι ξεκινάει συζήτηση γύρω από το κατοχυρωμένο δικαίωμα” πρόσθεσε σχετικά με το δικαίωμα των γυναικών ως προς την άμβλωση.
“Κι εγώ έχω δεχτεί επίθεση σαν της κ. Κωνσταντοπούλου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, από γυναίκα και από ακροδεξιά κόμματα. Θέλω να πω ότι δεν έχει να κάνει ούτε με την εθνικότητα, ούτε με την πολιτική ομάδα. Έχει να κάνει με καθαρά με τον άνθρωπο” συνέχισε.
“Αυτά που με προβληματίζουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, με προβλημάτιζαν και πριν. Μέσα από τους εκπομπές μου διεκδικούσα να ασχοληθώ με κοινωνικά θέματα. Και με της πιο κοινωνικής έρευνας που έκανα και μέσα από τα Μεσάνυχτα που μπορεί να μην είχαν εύκολα το βήμα να εκφράσουν τον δικό τους προβληματισμό. Καταλαβαίνω ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και θέλανε κάτι πιο επίφοβο και πηγαίναμε με αυτή τη συνταγή την πιο infotainment, εγώ έβρισκα να εκτονώνω τα ενδιαφέροντα μου μέσα από τον εθελοντισμό, μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά στο πιο ερασιτεχνικό” τόνισε η Ελεονόρα Μελέτη.
Προτεινόμενα άρθρα
13.08.2026 | 14:34
13.08.2026 | 14:17






