η-έλενα-ακρίτα-διαψεύδει-τη-συνεργασί-380611
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.06.2018 | 16:23

Η Έλενα Ακρίτα διαψεύδει τη συνεργασία με το Epsilon

Τις τελευταίες ημέρες το Epsilon έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τα νέα projects που αναλαμβάνει το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτά και η παραγωγή ενός σίριαλ με τίτλο, «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς», σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Ωστόσο για τη συγκεκριμένη σειρά δημοσιεύματα ανέφεραν και το όνομα της Έλενας Ακρίτα, που φέρεται να αναλαμβάνει την επιμέλεια του σίριαλ. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, γεγονός που η ίδια έσπευσε να διαψεύσει δημόσια στο προφίλ της στο Facebook.

Αναλυτικά έγραψε στο λογαριασμό της:

«Γίνεται στο Epsilon μια νέα σειρά με τίτλο ‘Ο πρίγκιπας της φωτιάς σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του εξαίρετου Χρήστου Δήμα. Χτες στη συνέντευξη τύπου του καναλιού ειπώθηκε στους δημοσιογράφους – εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω – πώς έχω αναλάβει την επιμέλεια της. Να διευκρινίσω λοιπόν πώς η μόνη σχέση που έχω με τη σειρά είναι ότι … τη γράφει ο άντρας μου. Δεν συζήτησα ποτέ με το Έψιλον, δεν κάνω καμιά επιμέλεια και δεν πληρώνομαι για καμιά επιμέλεια. Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι και θα παραμείνει έξω από το οπτικό μου πεδίο. Εύχομαι στον ‘Πρίγκιπα της φωτιάς’ να είναι καλοτάξιδος με ούριο άνεμο. Για να την γράφει ο Γιώργος είμαι σίγουρη πως το αξίζει

».

Λίγο αργότερα στο κείμενό της προσέθεσε το σχόλιο: «Η ιδέα μόνο ήταν δική μου τίποτα άλλο».