ελ-ασ-νέα-επιχείρηση-σκούπα-στο-κέντ-1021728
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2022 | 17:28

ΕΛ.ΑΣ.: Νέα επιχείρηση-«σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας – Ο απολογισμός

Συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι αστυνομικές επιχειρήσεις με στόχο την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την Αγίου Κωνσταντίνου, σήμερα η νέα ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Μοναστηράκι και στην ευρύτερη περιοχή.

Συμμετείχαν 164 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας).

Ελέγχθηκαν 435 άτομα και, μεταξύ άλλων, έγιναν 75 προσαγωγές αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν 10 προσαγωγές, από τις οποίες προέκυψαν τρεις συλλήψεις, και συγκεκριμένα δύο για ναρκωτικά και μία για παρεμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. επαναλαμβάνει πως οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της.