Εκπρόσωποι Καναλιών: Μετά την απόφαση του ΣτΕ η καταβολή της πρώτης δόσης

Την καταβολή της πρώτης δόση του τιμήματος των αδειών όπως διαμορφώθηκαν κατά τον διαγωνισμό, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ζήτησαν οι εκπρόσωποι των υπερθεματιστών από τον Γ.Γ.Ε Λευτέρη Κρέτσο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την επόμενη ημέρα του υπό διαμόρφωση νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Κώστας Κιμπουρόπουλος, δήλωσε ότι  αναμένεται έως την προσεχή Παρασκευή η ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες των επιχειρηματιών, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθεί επισήμως ο πίνακας με τους νέους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

Τέλος, προβληματισμός εκφράστηκε από τους περισσότερους εκπροσώπους για την πλατφόρμα που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση στο θέμα διαχείρισης του διαφημιστικού χρόνου, υποστηρίζοντας ότι επιχειρείται ένας κρατικός έλεγχος σε μια ελεύθερη αγορά.

Με την σειρά του ο κ. Κρέτσος θα ενημερώσει τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, για τα αποτελέσματα των συνομιλιών του με τους εκπροσώπους των υπερθεματιστών και ακολούθως θα προγραμματιστούν τα κατ ιδίαν ραντεβού του υπουργού με τους νέους καναλάρχες.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΚΡΕΤΣΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!