Έκλεβε την κάρτα συγγενή της έκανε αναλήψεις και την…επέστρεφε

Πονηρή ήταν, αλλά την… πάτησε μια γυναίκα που έκλεβε κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης ενός συγγενικού της προσώπου μέσα από το σπίτι του στα Ιωάννινα και άδειαζε συστηματικά τον λογαριασμό του για πάνω από ένα χρόνο, αλλά έπειτα την… έβαζε στη θέση της για να μην αντιληφθεί ότι τη χρησιμοποιούσε!

Σύμφωνα με το dete.gr, άνθρωπος έπαθε σοκ, όταν διαπίστωσε ότι συνολικά είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του 8.333,28 ευρώ, με επανειλημμένες αναλήψεις από ΑΤΜ που έγιναν από τις 22 Ιανουαρίου του 2019 ως την περασμένη Τρίτη! Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια που δεν άργησε να βρει τα πλάνα με τις αναλήψεις μετρητών, τα οποία είχαν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας. Όταν τα έδειξαν στον παθόντα, εκείνος αναγνώρισε αμέσως την συγγενή του η οποία συνελήφθη άμεσα! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΕΚΛΕΒΕ, ΜΕΤΡΗΤΑ, ΣΥΓΓΕΝΗΣ, ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!