ειρήνη-παππά-ο-άγνωστος-έρωτας-με-τον-μ-527340
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.09.2022 | 09:32

Ειρήνη Παππά: Ο άγνωστος έρωτας με τον Μάρλον Μπράντο

Για την άγνωστη σχέση της με τον Μάρλον Μπράντο είχε μιλήσει στην ιταλική εφημερίδα “Corriere Della Sere” η αείμνηστη Ειρήνη Παππά το 2004, όταν ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Τον γνώρισε το 1954, όταν αυτός ήταν  30 ετών και εκείνη 24. “Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου”, είχε εκμυστηρευτεί η ίδια η Ειρήνη Παπά, κάνοντας λόγο για ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε στη Ρώμη και σημάδεψε την ηθοποιό.

Ο θυελλώδης έρωτάς τους αναπτύχθηκε μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Όταν ο σταρ έφυγε από τη ζωή το 2004 η αείμνηστη Ειρήνη Παππά μίλησε δημόσια για αυτόν τον θυελλώδη έρωτα που έζησαν οι δύο σταρ τη δεκαετία του 1950 πίσω από “κλειστές πόρτες“.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα “Corriere Della Sere” είχε πει: “Δεν θέλαμε να μοιραστούμε με κανέναν αυτή την αγάπη που ήταν ιδιωτική”.

“Αγαπούσα τον Μάρλον Μπράντο. Νοιαζόμουν πραγματικά για αυτόν. Είχαμε μια ιστορία αγάπης. Ας την πούμε μια μακρά σχέση. Ίσως κάνω λάθος που μιλάω γι’ αυτό, τώρα που δεν είναι κοντά μου για να με αντικρούσει, αλλά εγώ το ομολογώ ακριβώς επειδή, από σήμερα, είναι στο απόλυτο, μακριά από όλους, ανήκει σε όλους“.

Η Ειρήνη Παππά είχε εξομολογηθεί: “Ποτέ δεν αγάπησα κανέναν άντρα όπως αγάπησα τον Μάρλον. Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνθρωπος για τον οποίο νοιαζόμουν περισσότερο και επίσης αυτός που εκτιμούσα περισσότερο, δύο πράγματα που γενικά είναι δύσκολο να συμβιβαστούν“.

Η ηθοποιός είχε δει για τελευταία φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό το 1999 όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά την εμφάνιση στην προτελευταία ταινία του “Free Money”. Μιλώντας για την τελευταία τους συνάντηση είχε πει: “Παραμένει υπέροχος“.