Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο ακοντιστής Λεωνίδας Μακρυγιάννης

  • Απο stergios
  • 14 Αυγούστου 2019 - 13:29
  • Comments Off

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τρίτης ο Λεωνίδας Μακρυγιάννης, κυρίαρχος του ακοντισμού τη δεκαετία του ’70.

Υπήρξε κυρίαρχος του ακοντισμού τη δεκαετία του ’70, τόσο με τα χρώματα του Εθνικού Γ.Σ., όσο και με την Εθνική ομάδα, της οποίας αποτέλεσε μέλος για πολλά χρόνια. Αναδείχθηκε πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας, ήταν κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ και έχει μείνει στη μνήμη όλων, ο αγώνας του 1970 στη Λαμία, όταν έστειλε τόσο μακριά το ακόντιό του, ώστε έφτασε στην απέναντι εστία και καρφώθηκε στα δίχτυα.

Αποτέλεσε το δεξί χέρι του Κάρολου Παπούλια από τότε που ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού, μάλιστα διοικούσε τη φρουρά του όσο ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Την βαθιά του θλίψη εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής που υπήρξε συναθλητής με τον εκλιπόντα στην Εθνική Ομάδα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (14/8) στις 17:30 στην Ελάτεια Φθιώτιδας όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΚΟΝΤΙΣΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!