Έφοδος των “Αδιάφθορων” σε Αστυνομική Διεύθυνση – Ερευνάται αξιωματικός για υπεξαίρεση
Μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ελέγχεται αξιωματικός της Αστυνομίας, υπεύθυνος για τα οικονομικά της εν λόγω Διεύθυνσης, για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. Πληροφορίες του agriniopress, κάνουν λόγο για ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ήδη εντοπίσει σημαντικά ευρήματα κατά την έρευνά του και κι ενώ τα οικονομικά της Διεύθυνσης έχουν γίνει “φύλλο και φτερό”.
Η υπόθεση θυμίζει αντίστοιχο κρούσμα που είχε σημειωθεί το 2019, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όταν μετά από οικονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε έλλειμα μισού εκατομμύριου ευρώ και κατηγορήθηκε ο διαχειριστής της Οικονομικής υπηρεσίας της Διεύθυνσης.
Προτεινόμενα άρθρα
06.06.2026 | 12:02
06.06.2026 | 10:15






