δωρεάν-σεμινάρια-social-media-και-μάρκετινγκ-σε-35186
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.06.2017 | 13:33

Δωρεάν σεμινάρια social media και μάρκετινγκ σε επαγγελματίες & μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στο σεμινάριο που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Σκέψου…Φυσικά & Social», την Τετάρτη 7 Iουνίου 2017, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών(ΕΒΕΑ-Ακαδημίας 7). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 18:00-21:00 και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads. Επίσης τρόπους για έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο http://socialbiz.gr/

Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair και Contact Pigeon.

Ομιλητές των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
  • Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager και ιδρυτής της εταιρείας Fibair.
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία Contact Pigeon.

Προσεχή σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου:

Πέμπτη 15 Ιουνίου, ΕΒΕΑ, Αθήνα

Τετάρτη 12 Ιουλίου, ΕΒΕΑ, Αθήνα

Δευτέρα 17 Ιουλίου, ΕΒΕΑ, Αθήνα

Τετάρτη 19 Ιουλίου, ΕΒΕΑ, Αθήνα