δίποδο-κτήνος-πυροβόλησε-και-σκότω-364468
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2018 | 11:50

Δίποδο «κτήνος» πυροβόλησε και σκότωσε έγκυο σκυλίτσα στον Πλατανιά

Όπως αναφέρει η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση Πλατανιά και το μέλος του Δ.Σ., πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αρτέμης Κουτσαυτάκης, μία έγκυος σκυλίτσα πυροβολήθηκε από «δίποδο κτήνος» στην περιοχή του Πλατανιά και το απόγευμα πέθανε στο χειρουργείο.

«Σήμερα το πρωί, η αδέσποτη αυτή σκυλίτσα που ήταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρέθηκε πυροβολημένη στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά. Κάποιοι άνθρωποι από εκεί που φρόντιζαν αυτό το άτυχο ζώο, ειδοποίησαν το Δήμο Πλατανιά, ενώ ενημερώθηκε και η πρόεδρος του Σωματείου μας Μαρια Μαυροματακη η οποία παρέλαβε το βαριά τραυματισμένο και με πολλαπλά τραύματα σκυλί, (πιθανόν από εννιάβολα) το μετέφερε στο ιατρείο της Ελευθερίας Σαριδάκη και παρά τις όποιες προσπάθειες της γιατρού η σκυλίτσα πέθανε μαζί και τα κουταβάκια της… Αυτός που τη σκότωσε να είναι σίγουρος ότι έλυσε το πρόβλημα με τα αδέσποτα…. (ΝΤΡΟΠΗ). Κρίμα γιατί εκεί υπήρχαν άνθρωποι που το αγαπούσαν το σκυλί», αναφέρει ο κ. Κουτσαυτάκης.

16:10 Η σκυλίτσα πέθανε στο χειρουργείο. Είχε πυροβοληθεί 5 φορές. Τα μωρά ήταν νεκρά. Είχε αιμορραγία στην σπλήνα. Ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου, ενημερώνει η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση!

πηγή: parakritika.gr