Δημόσιος υπάλληλος την πάτησε πολύ άσχημα: «Ντρέπομαι γι’ αυτό που έπαθα»

Στα δίχτυα ενός απατεώνα έπεσε ένας νεαρός Βολιώτης δημόσιος υπάλληλος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του, αγόρασε αυτοκίνητο τον Οκτώβριο του 2018, αλλά αυτοκίνητο δεν είδε ποτέ!

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr , και σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, όλα ξεκίνησαν στις 2 Οκτωβρίου 2018, όταν ο δημόσιος υπάλληλος έδωσε προκαταβολή 1.400 ευρώ σε γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία, ο οποίος του υποσχέθηκε να του φέρει όχημα από τη… Βουλγαρία, με συνολικό τίμημα 3.000 ευρώ.

Οι μέρες κυλούσαν, όμως ο άτυχος άνδρας αυτοκίνητο δεν έβλεπε. Διαμαρτυρόμενος στον επιχειρηματία, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο δεν υπάρχει και ότι μπήκε σε λίστα αναμονής. Από τότε μέχρι και σήμερα, τα χρήματα δεν του έχουν επιστραφεί και προφανώς δεν έχει αγοράσει κανένα αυτοκίνητο. Το θύμα της απάτης, μιλώντας στο thenewspaper.gr, εξομολογήθηκε ότι ντρέπεται να απευθυνθεί στην Αστυνομία, καθώς δεν θέλει να θεωρηθεί ως αφελής στο εργασιακό του και φιλικό του περιβάλλον.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!