Και 2ος δήμος της Αττικής διαθέτει σακιά για αντιπλημμυρική προστασία
Μετά τον δήμο 3Β και ο δήμος Κρωπίας διαθέτει σάκους με άμμο για την ενίσχυση αντιπλημμυρικής προστασία σε κατοίκους και δημότες.
Γιατί χρησιμοποιούμε σάκους άμμου:
Οι σάκοι άμμου, μπορεί να φαίνονται ως ένα φθηνό φράγμα πλημμύρας για να κρατήσουν τα νερά μακριά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις, αλλά είναι μη φιλικοί προς το περιβάλλον και η αντιμετώπισή τους είναι μια εξαιρετικά επίπονη εργασία που απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Κοστίζουν επίσης μια περιουσία για να αποθηκευτούν ή να μεταφερθούν οπουδήποτε και είναι πρακτικά αδύνατο να αναπτυχθούν γρήγορα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας:
«Μετά το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ) για την κακοκαιρία Erminio για την Τετάρτη 01/04/26 και την Πέμπτη 02/04/26, ο Δήμος Κρωπίας διαθέτει σάκους με άμμο για την ενίσχυση αντιπλημμυρικής προστασίας.
Οι κάτοικοι που επιθυμούν να προμηθευτούν σάκους μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο 210 6620675, ώστε να ενημερωθούν για τα σημεία διανομής που βρίσκονται πιο κοντά στην περιοχή τους.»
Προτεινόμενα άρθρα
18.05.2026 | 22:39






