Δήλωση Β. Παπαγεωργόπουλου: Άλλη μία απόφαση «σκοπιμότητας»

Για άλλη μια καταδικαστική απόφαση εναντίον του με οριακή πλειοψηφία 3-2, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετέτρεψε σε φυλάκιση τριών ετών την ποινή της οκταετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον κ. Παπαγεωργόπουλο, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, πράξη που συνδεόταν με την υπεξαίρεση «μαμούθ» από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα ο πρόεδρος του 5μελούς Εφετείου και μία εφέτης ψήφισαν ότι είμαι απολύτως αθώος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις εφέτες δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία ότι ήμουν ένοχος!. Με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, με δικαστική λογιστική πραγματογνωμοσύνη ότι τα οικονομικά μου είναι κρυστάλλινα, με ουδεμία αγορά περιουσιακού στοιχείου τα τελευταία 25 χρόνια και με καταπάτηση «δεδικασμένου»!», αναφέρει ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ενώ κάνει λόγο για «άλλη μία απόφαση σκοπιμότητας».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!