δικηγόρος-φιλιππίδη-αν-αιμορραγήσε-1041644
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.07.2022 | 10:56

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει»

Σοβαρή είναι η κατάσταση του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

O δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη τόνισε πως δεν αποκλείεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβληθεί σε χειρουργείο ακόμα και σήμερα, αλλιώς όπως είπε μπορεί να πεθάνει.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha περιέγραψε πως κατέληξε στο νοσοκομείο: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για να βγει. Υπέγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει» σημείωσε.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι απών στη δίκη του, η οποία συνεχίζεται σήμερα.