δεν-τα-κατάφερε-ο-στέφανος-τσιτσιπάς-520597
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.01.2019 | 12:43

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, μέχρι την επόμενη, έζησε σήμερα στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ, από την οποία ωστόσο αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε με 3-0 σετ από τον 32χρονο Ισπανό (2-6, 4-6 και 0-6). Ο Τσιτσιπάς είδε τον Ναδάλ να του κάνει δύο μπρέικ στο πρώτο σετ, το οποίο και έχασε με 6-2 γκέιμ, αλλά στο δεύτερο ανέβασε αρκετά την απόδοσή του. Ωστόσο, ενώ κρατούσε σε όλη τη διάρκειά του το σερβίς του, ο Ισπανός του έκανε μπρέικ για το 5-4, το οποίο αποδείχθηκε το καθοριστικό σημείο του ματς.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε μονόλογο του Ράφα, το οποίο κέρδισε με 6-0 και έφτασε στο 3-0 σετ, όπως έχει κάνει με όλους τους αντιπάλους του στη διοργάνωση μέχρι τώρα.

Το θέμα για τον 20χρονο Στέφανο είναι ότι έφτασε μέχρι εκεί που κανένας άλλος Έλληνας αθλητής δεν έχει φτάσει ποτέ και με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον επίσης σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ στους «16» (3-1 σετ), έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Τα σετ: 2-6, 4-6, 0-6

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan