Δάντης για Ζακ Κωστόπουλο: «Το πολύ 'αντριλίκι' είναι ύποπτο 'κοπέλες' μου» - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
23
Νοέμβριος
Back

Δάντης για Ζακ Κωστόπουλο: «Το πολύ ‘αντριλίκι’ είναι ύποπτο ‘κοπέλες’ μου»

Στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στέκεται ο Χρήστος Δάντης. Μάλιστα, με σχετικές του αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media καλεί τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης.

«Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης, αλλά και το να είμαστε δίπλα της, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι ενώνουμε τις φωνές μας μαζί της και ζητάμε Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη», ανέφερε την Κυριακή (21/11) σε ανάρτησή του.

Η παραπάνω ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους που αντέδρασαν με την στάση του τραγουδιστή για οικονομική στήριξη στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Έτσι ο Χρήστος Δάντης επανήλθε με νέα ανάρτηση, με την οποία επιτίθεται σε όσους ενοχλήθηκαν.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

«Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμίζω ότι ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός». Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!