δαφνί-με-ένα-κομμάτι-από-σπασμένο-καθρ-1032983
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.02.2025 | 10:09

Δαφνί: Με ένα κομμάτι από σπασμένο καθρέφτη σκότωσε τη 44χρονη ο τρόφιμος του ψυχιατρείου

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ένα κομμάτι γυαλί επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 44χρονη ασθενή ένας 47χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας είχε εγκλειστεί στο ίδρυμα τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στην Κέρκυρα το 2023. Τότε, νοσηλευμένος στην ψυχιατρικό κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας, είχε κατακρεουργήσει μια 63χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, χτυπώντας τη 12 φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό με ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Το θύμα της σημερινής επίθεσης, μια γυναίκα τοξικοεξαρτημένη που έπασχε από στερητικό σύνδρομο, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μόλις χθες. Ο δράστης τη δολοφόνησε χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι από σπασμένο καθρέφτη.

Μιλώντας για το άγριο έγκλημα, ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε πως ο 47χρονος «έσπασε ένα τζάμι και κατέσφαξε την 43χρονη, η οποία μπήκε χθες στο βράδυ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Ο 47χρονος πήγε στους νοσηλευτές και τους είπε ότι σκότωσε μία ασθενή, άνοιξε την πόρτα του νοσοκομείου και έφυγε».

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο διεξάγοντας εκτεταμένες έρευνες τόσο στους χώρους του νοσοκομείου, καθώς εξετάζεται μήπως ο 47χρονος βρίσκεται κάπου κρυμμένος, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.