Δ. Αιγάλεω: Έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν απορρίμματα

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Αιγάλεω, ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα προβούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, όπως αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στο Άρθρο 179 του Αναπτυξιακού Πολυνομοσχεδίου, που προβλέπει την είσοδο ιδιωτών σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων, χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και αιτιολογημένη απόφαση αυτού.

Έτσι, από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, που θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν για τη δημόσια υγεία καλούμε τους δημότες και δημότισσές μας, να αποφεύγουν, όσο μπορούν, να βγάζουν τα απορρίμματά τους στο δρόμο, ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Ο Δήμος Αιγάλεω καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ζητούμε τη συνεργασία αλλά και την κατανόησή σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!