χανιά-βοσκός-βίαζε-14χρονη-μαθήτρια-681928
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.06.2021 | 09:13

Χανιά: Βοσκός βίαζε 14χρονη μαθήτρια

Θύμα βιασμού από ένα κτηνοτρόφο έπεσε μια 14χρονη μαθήτρια από την Κίσσαμο Χανίων.

Όπως κατήγγειλε η 14χρονη μαθήτρια, όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά ο 34χρονος δράστης, την προσέγγισε ευγενικά και την έπεισε με διάφορες προφάσεις να πάει στο σπίτι του. Αφού τη βίασε, στη συνέχεια την απείλησε πως, αν μιλήσει στην οικογένειά της, θα δημοσιεύσει τα βίντεο που τραβούσε από τις περιπτύξεις τους.

Η ανήλικη φοβόταν την οικογένειά της και, για κάποιο χρονικό διάστημα, υπέκυπτε στις ορέξεις του βιαστή, ώσπου ένα βράδυ δεν άντεξε και αρνήθηκε. Τότε εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλε το όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του και το έστρεψε καταπάνω της.

Η 14χρονη διατήρησε την ψυχραιμία της και, αφού κατάφερε να ξεφύγει, εξιστόρησε στους γονείς της τα όσα συνέβαιναν. Ακολούθησε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 34χρονου. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των Αρχών, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός βοσκός αποπλάνησε και βίασε ανήλικη, καθώς και στο παρελθόν είχε διαπράξει ανάλογες αποτρόπαιες πράξεις και μάλιστα σε κορίτσια εκτός Κρήτης!

Οι αστυνομικοί, που εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στον προσωπικό υπολογιστή του κτηνοτρόφου, έλαβαν καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Οι έρευνες για τη δράση του βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή και άλλα κορίτσια, ίσως και μικρότερα των 14 ετών!

Ο 34χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, κατηγορείται για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.