Χανιά: Κατέρρευσε μεγάλο δέντρο σε νεκροταφείο (φωτο)

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, και εν προκειμένω ο πολύ δυνατός αέρας των προηγούμενων ημερών, αναμφίβολα προκάλεσε ζημιές που κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει, αλλά αυτό που έγινε χτες στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά ήταν πέρα από κάθε λογική.

Ένα μεγάλο κυπαρίσσι έχοντας προφανώς γείρει από τους δυνατούς ανέμους των προηγούμενων ημερών, πιθανότατα επειδή η σαθρότητα του εδάφους δημιούργησε διάβρωση (αποτέλεσμα των συνεχών βροχοπτώσεων), κατέρρευσε χτες προκαλώντας ζημιές σε τάφους.

l-1
l-5

 

Η εικόνα, μάλιστα, «μιλάει» από μόνη της. Ωστόσο, το κυπαρίσσι προκάλεσε σπασίματα σε τάφους ενώ δεν είναι υπερβολή να τονιστεί ότι σε κάποιους εξ αυτών μπήκε σχεδόν μέσα τους.

Συνεργεία έσπευσαν σήμερα το πρωί να μαζέψουν καταρχάς το μεγάλο αυτό δέντρο και να διορθώσουν σταδιακά τις ζημιές που προκλήθηκαν.

l-2
l-6

Πηγή: flashnews.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΔΕΝΤΡΟ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!