χαμός-σε-πτήση-από-μάντσεστερ-για-ρόδο-1063181
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.08.2022 | 09:29

Χαμός σε πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε, χαστούκισε και πήγε να ανοίξει την πόρτα

Aπίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, προς τη Ρόδο. Μία ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να αναστατώσει το αεροσκάφος, επιτέθηκε στους αεροσυνοδούς του Jet2 και εν τέλει χρειάστηκε να γίνει έκτακτη προσγείωση στο Μόναχο ώστε να αποβιβαστεί συνοδεία της αστυνομίας. Σύμφωνα με την DailyMail αιτία για όλα αυτά ευθύνεται ένα… τζιν τόνικ.

Η γυναίκα που σημειώνεται πως είναι γύρω στα 70, έγινε επιθετική και χτύπησε τον αεροσυνοδό όταν εκείνος επιχείρησε να της πάρει το ποτό που έπινε. Νωρίτερα ο πιλότος είχε δώσει εντολή για δωρεάν ποτά ενώ η γυναίκα είχε ζητήσει και δεν της είχε δοθεί, σαμπάνια. Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο άνδρας του προσωπικού του αεροπλάνου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη γυναίκα, όμως εκείνη τον μοιάζει εκτός εαυτού και καταφέρνει να τον χτυπήσει. Ενα άλλο μέλος του προσωπικού φαίνεται να βοηθά να συγκρατήσει τη γυναίκα που πέφτει ξανά στο κάθισμά της πριν τελειώσει το βίντεο.

Ενας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε -όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο- ότι η γυναίκα ούρησε στο κάθισμά της πριν την κατεβάσουν από το αεροπλάνο εννέα αστυνομικοί, στη Γερμανία.

Ο επιβάτης, ο οποίος είπε ότι έπρεπε να περιμένουν στη Γερμανία για περισσότερες από δύο ώρες, πρόσθεσε: «Η Jet2 χειρίστηκε αυτή την κατάσταση πολύ καλά και ο πιλότος του αεροπλάνου έδωσε σε όλους δωρεάν ποτά». «Αρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης» ανέφερε ένα άλλος επιβάτης.