χαλκιδική-τις-έφαγε-επειδή-δεν-έκατ-664737
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.08.2019 | 11:55

Χαλκιδική: Τις… έφαγε επειδή δεν έκατσε στην ξαπλώστρα του beach bar

Πολλά ευτράπελα έως και τραγελαφικά γεγονότα έχουμε δει να συμβαίνουν κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Αυτό όμως που συνέβη στην Χαλκιδική, μάλλον δεν έχει όμοιό του. Ή τουλάχιστον πρέπει να χαρακτηριστεί εξαιρετικά σπανιο.

Συγκεκριμένα ένας πολίτης κατήγγειλε ξυλοδαρμό από εργαζόμενους σε beach bar στην μικρή Αχλάδα στην Σιθωνία Χαλκιδικής, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο άνδρας οι υπεύθυνοι του beach bar τον χτύπησαν επειδή δεν προτίμησε να καθίσει στις ξαπλώστρες του beach bar αλλά στην παραλία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μετά τον ξυλοδαρμό του οι υπάλληλοι αποχώρησαν από την παραλία.

Ο άτυχος άνδρας εμφανίζεται πρησμένος στο πρόσωπό μετά τον ξυλοδαρμό του.

Όπως ανέφερε ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας το συγκεκριμένο beach bar το οποίο βρίσκεται μία ανάσα από την πολυσύχναστο χωριό της Σάρτης και η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου.

«Είδα το βίντεο. Αυτά τα πράγματα αν ισχύουν είναι ανεπίτρεπτα. Θα συναντηθώ με τον δήμαρχο για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε ανάλογα ζητήματα» είπε στο ethnos.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σάρτης Μιχάλης Σπανός.